Den varme gæstemad

(Uden anretning)

Stegt unghanebryst med serranoskinke & trøffelmuseline

med

Små sesamstegte kartofler

eller

Ostegratineret flødekartoffel

samt

 Bagte tomater med krydderier

 Grøn salat & hjemmelavet tomatvinagrette

&

Nybagt madbrød med tappenade & pesto

 

kr. 125,00 kuverten
 

– forret/dessert kan tilkøbes (tryk her)

asiatisk inspireret

(Anne anbefaler)

Asiatisk bagt laks

med

Japansk agurkesalat med ingefærlage & frisk mynte

 Kyllingespyd med hjemmelavet peanutsauce

Vietnamesisk nudelsalat med sprødt grønt & ristede peanuts

 Rød curry med okse

Chunky thai salsa med ananas, forårsløg

peberfrugt og koriander

 Hvidkålssalat med lemondressing

Sticks med miso- & sweet chili-dip

 

Kr. 185,00 kuverten
 

– forret/dessert kan tilkøbes (tryk her)

Nordisk
inspireret

(Menuen er anrettet og klar til servering)

Den Varme:

Stegt unghanebryst med timian & flagesalt på ratatouille

eller

Den Kolde:

Bagt lakse-riellettes med nordiske urter

&

Ostegratineret grøntsagstærte med sæsonens grønt

Nordisk hummus med syrlig løgsalat & citrus

Grøn salat med strimlet abrikos, kerner & tomatvinagrette

Nordisk kornsalat med tørret frugt & friske urter

Urtebagte tomater

2 slags ost med hjemmekogt chutney

Hjemmebagte brød med fuldkorn, kerner & tørret frugt. Hertil tappenade og pesto

 

kr. 175,00 kuverten
 

– forret/dessert kan tilkøbes (tryk her)