Tre retters menu

Forret

til tallerkenanretning

Lakseballotine med røget & bagt laks på spædsalat

Hjemmelavet persillepesto & små ingefærsyltede cherrytomater


Hovedret, buffet

vælg imellem

Timianstegt oksefilet med citrus & rosmarin samt rødvinssauce på stegeskyen

eller

Stegt unghanebryst med timianolie & serranoskinke på krydret ratatouille

inkl.

Pommes Anna (kartoffel) & urtebagte tomater

To årstidsbestemte salater med nordisk udtryk
En grøn & en grov

Hjemmebagt brød (fuldkorn) med kerner & tørret frugt samt
hjemmelavet tappenade & pesto


Dessert

Portionsanrettet i glas

Chokolademousse med 70% Sao Thomé chokolade

 

kr. 325 kuverten

Den delikate menu 

HOVEDRET

farverig kold buffet til uformel servering

Plukket bagt laks på spædsalat med citrus-syltede cherrytomater 

Rosastegt kalveculotte i tynde skiver serveret med daddelraita

Kyllingespyd med husets peanutsauce

leveres kolde, kan opvarmes

Kartoffelsalat med soltomat & bredbladet persille

Kernesalat med citronolie, spidskål & ristede nødder

Frisk grøn salat med hjemmelavet vinaigrette

Nordisk hummus med syltede rødløg

Ostefad med to slags ost og hjemmekogt chutney

Nybagt madbrød

 

kr. 195 kuverten
 

Forret & dessert kan tilkøbes