Bryllupsmenu

 

Forret

(til tallerkenanretning)

Lakseballotine med røget & bagt laks på spædsalat

Hjemmelavet persillepesto & små ingefærsyltede cherrytomater


Hovedret, buffet

(vælg imellem)

Timianstegt oksefilet med citrus & rosmarin samt rødvinssauce på stegeskyen
 

eller

Stegt unghanebryst med timianolie & serranoskinke samt estragonsauce

inkl.

3 ”rige/fyldige” årstidsbestemte salater med nordisk udtryk
En grøn, en med kartofler & en med korn samt urtebagte tomater

&

Hjemmebagt brød (fuldkorn) med kerner & tørret frugt samt
hjemmelavet tappenade & pesto


Dessert

(portionsanrettet i glas)

Chokoaldemousse med 70% sao Thomé chokolade


eller

Bagt æbledessert med amaretto & mandeldrys

 

kr. 295,00 kuverten

 

– Live Cooking kan arrangeres efter aftale

Herremiddagen

 

Hovedret

(Sofus anbefaler)

400 gram ribeye med foie gras sauce

med

Pommes Anna med timian & citronskal (kartoffel)

&

Honningglacerede rodfrugter med sæsonens urter

inkl. 

Hjemmebagt madbrød (fuldkorn) Hertil tappenade og pesto

 

Kr. 240,00 kuverten
 

– forret/dessert & drikkevarer kan tilkøbes (tryk her)

Ungdomsfesten

 

HOVEDRET

(farverig buffet til uformel servering)

Plukket bagt laks på spædsalat med citrus-syltede cherrytomater

 eller 

Rosastegt kalveculotte i tynde skiver serveret med daddelraita

samt

Kyllingespyd med husets peanutsauce

Kartoffelsalat med soltomat & bredbladet persille

Kernesalat (perlerug, spelt eller byg) vendt med tomatolie, spidskål & ristede nødder

Frisk grøn salat med hjemmelavet vinaigrette

Nordisk hummus med syrlig løgsalat & citrus

&

Emmentaler ost med hjemmekogt chutney på sæsonens frugter, Grøntsticks & dips, Nybagt madbrød(fuldkorn)

 

kr. 175,00 kuverten
 

– forret/dessert & drikkevarer kan tilkøbes (tryk her)